Gölkaya Nakliyat

Gölkaya Taşımacılık

Konya’da yaşayan insanlar özellikle yaz sezonunun gelmesi ile ev taşıma telaşı içine girerler. Çünkü ev taşıma işlemi Konya illinde oldukça stresli bir iştir. Yeni ev bulma telaşı bina yönetimi ve Konya ev taşıma firmaları gibi konularda yanlış seçimler yapılması sonucunda bir çok sıkıntı yaşanmaktadır. Burada ev taşıma sürecinde Konya’da bulunan vatandaşların özellikle ev taşıma firmalarına dikkat etmesi gerekir. Peki sağlıklı bir ev taşıma için Konya’da bulunan ev taşıma firmalarını nasıl seçmemiz gerekir ?

Size uygun en iyi Konya ev taşıma firması nasıl bulunur ?

Sizin için daha anlaşılır ve daha kolay olması için Konya ev taşıma firmasını tercih ederken atacağınız adımları listeledik. Konya ev taşıma firmaları ile iletişime geçmeden önce kendinize bir liste hazırlamalısınız. Hazırlamanız gerek liste şu şekildedir;

Evinizi taşımak için taşınma gününüzü kesinleştirin
Evinizde bulunan eşyaları listeleyin.(Buzdolabı, Kanepe, 20 Koli vs)
Eşyalarınızın yükleneceği evin katını not alın (7.ci kat gibi)
Eşyalarınızın yükleneceği katta bina içi asansör kullanımına izin varmı öğrenin ( Asansör kullanılabilir gibi)
Yeni eviniz binanın kaçıncı katında (3. kat gibi)
Yeni evinizde bina içi asansör kullanımına izin varmı ? (Hayır yok gibi )
Yukarıda belirtilmiş olan adımlara uygun bir liste hazırladığınız zaman Konya ev taşıma firmaları ile iletişime geçmeye hazırız demektir. Bu listeme sırasında yanlış not almamaya dikkat edin. Örneğin evinizde bulunan 1 adet oturma grubunu Konya ev taşıma firmasına söylemez iseniz taşıma günü ev taşıma firması ile sıkıntı yaşayabilirsiniz. Evinizde belirttiğinizden fazla eşya çıkması halinde ev taşıma firması taşıma ücretini arttırabilir. Konya ev taşıma fiyatları konusunda taşıma firmalarının eşyalarınızın duruma ve eviniz katlarına bağlı olarak fiyat vereceğini unutmayın.

Konya ev taşıma firmaları ile iletişime geçerken firmaya hangi bilgileri vermeniz gerekir ?

Konya’da bulunan ev taşıma firmaları müşterilerinden bazı bilgileri alarak vereceği hizmeti ve fiyatı sizin vericeğiniz bilgilere göre belirler. Taşıma firmasına vereceğini bilgiler ise şu şekildedir;

 

Taşıma gününüzü belirtin
Eşyalarınızın yükleneceği adresi belirtin
Evinizde bulunan eşyaları söyleyin
Eşyalarınızın yükleneceği binanın katını belirtin
Eşyaların yükleneceği binada asansör kullanımı bilgisini verin
Eşyalarınızın taşınacağı adresin bilgisin verin
Eşyalarınızın taşınacak adresdeki binanın kat bilgisini verin
Eşyaların taşınacağı binadaki asansör kullanımı bilgisini verin
Yukarıda bulunan bilgileri iletişime geçmiş olduğunuz Konya ev taşıma firmasına verdikten sonra firma size fiyat bilgisi verir. Ayrıca firma size taşıma hizmeti hakkındada bilgi verir.

Bu işlemleri yaparak sağlıklı ve hızlı bir şekilde ev taşıma firması bulup taşınabilirsiniz. Konya’da bulunan ev taşıma firmalarını en kolay interneti kullanarak bulabilirsiniz. Aradığınız bir çok cevabı firmaların internet sitelerinde bulabilirsiniz. Tercih edeceğiniz firmanın yetki belgeleri olup olmadığını mutlaka kontrol edin. Ayrıca ofis yada bürosu olduğuna dikkat edin. Konya ev taşıma firmaları arasında korsan olarak çalışan bir çok firma bulunmaktadır. Bu firmalar tarafından mağdur edilmemek için bunlara dikkat edin.